Antena 3 CNN Actualitate Percheziții, acasă la un fost ministru. Ceasuri de valoare au fost ridicate de procurori

Percheziții, acasă la un fost ministru. Ceasuri de valoare au fost ridicate de procurori

Percheziții, acasă la un fost ministru. Ceasuri de valoare au fost ridicate de procurori
08 Sep 2018   •   17:17

Klaus Iohannis a aprobat vineri solicitarea DNA de începere a urmăririi penale a fostului ministru al Comunicaţiilor în guvernul Boc, Gabriel Sandu. Acesta este acuzat de procurorii antocorupţie de trafic de influenţă şi complicitate la abuz în serviciu.

Procurorii au făcut percheziții acasă la fostul ministru al Comunicațiilor, de unde au ridicat niște ceasuri din cutia de valori a soției acestuia.

Între timp, fostului președinte Traian Băsescu nu i s-a întâmplat nimic, deși Gabriel Sandu a făcut dezvăluiri-bombă, în legătură cu acesta.

”Cred că este foarte important să precizez că în anul 2009 a aut loc o întâlnire în patru, impusă lui Pinalti deTraian Băsescu, Elena Udrea și Dorin Cocoș, în care Claudiu Florică a explicat afacerea Microsoft(...) Mai fac precizarea că și Emil Boc mi-a pus în vedere să rezolv problema plății, iar Gheorghe Gherghina de la ministerul Finanțelor, m-a presat să plătesc. La rândul ei, Elena Udrea m-a obligat să mă văd cu Dorin Cocoș. Acesta m-a sunat și m-a presat”, se arată în denunțul lui Gabriel Sandu.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close