Antena 3 CNN Actualitate Percheziții în apartamentul în care se afla soția criminalului din Onești în timpul răpirii: Poliția suspectează vecinii de complicitate

Percheziții în apartamentul în care se afla soția criminalului din Onești în timpul răpirii: Poliția suspectează vecinii de complicitate

Anchetatorii fac percheziții în apartamentul de la etajul patru al imobilului în care s-a petrecut crimă-dublă de la Onești. Este vorba despre apartamentul în care se află soția criminalului și unde locuiau vecinii care i-au spus lui Gheorghe Moroșan că cei doi muncitori se află în apartamentul pierdut de acesta în instanță.

Percheziții în apartamentul în care se afla soția criminalului din Onești în timpul răpirii: Poliția suspectează vecinii de complicitate
de Mia Lungu    |    03 Mar 2021   •   17:36

Mai mulți polițiști în civil fac verificări și percheziții în apartamentul unde se află familia care i-a anunțat pe soții Moroșan de prezența muncitorilor în apartamentul de dedesubt, cel pe care cuplul l-a pierdut în urma unui litigiu și unde avea să se petreacă odioasa crimă.

Anchetatorii au bănuieli că și acești soți ar fi implicați în sechestrarea celor doi muncitori. Că ei i-ar fi chemat pe soții Moroșan la ei acasă și le-au spus că jos se află echipa de muncitori și să meaga să discute, să vadă ce este acolo, să incerece să recupereze documentele de la judecător și să știe care este starea juridică a apartamentului.

Proprietara apartamentului a refuzat să dea declarații jurnalistului Antena 3, Cristi Popovici, prezent la fața locului, pe motiv că trebuie să stea să dea explicații agenților aflați la ea în casă.

Primele imagini din apartamentul în care au fost răpiţi şi ucişi cei doi muncitori din Oneşti

Antena 3 a prezentat, în exclusivitate, imagini din interiorul apartamentului de la Onești, unde doi bărbați și-au pierdut viața.

Jurnaliștii Antena 3 au lansat ipoteza potrivit căreia una dintre victime ar fi murit cu mult înainte de intervenția poliției. Ipoteză întărită de una dintre fotografii, care prezintă o mare baltă de sânge în mijlocul uneia dintre camerele apartamentului și nu pe balcon. 

În afare de imagini, sunt și informații cheie din rapoartele poliției cu privire la o astfel de situație. 

Imaginile au fost surprinse de foștii vecini ai lui Gheorghe Moroșan, cei care au filmat, de altfel, toată acțiunea care s-a desfășurat în balconul în care au avut loc crimele.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close