Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii de amploare la sediile CFR Marfă. Șefii companiei, ridicați de mascați

Percheziţii de amploare la sediile CFR Marfă. Șefii companiei, ridicați de mascați

Percheziţii de amploare la sediile CFR Marfă. Șefii companiei, ridicați de mascați
03 Mai 2017   •   07:20

Operațiune de proporții a DIICOT Timișoara în această dimineață după ce polițiștii de la ”Crimă Organizată” împreună cu cei de la DGA au descins, în paralel, la 60 de locații din Timișoara și București, scrie pressalert.ro.

Perchezițiile vizează o grupare suspectată de faptul că a prejudiciat bugetul de stat cu milioane de euro după vânzarea a mii de vagoane vechi a CFR Marfă. Investigațiile au scos la iveală faptul că, în ultimii ani, divizia CFR Marfă Timișoara a vândut vagoanele fabricate din oțel la preț de fier vechi, cumpărătoare fiind aceleași societăți comerciale.

În această dimineață, anchetatorii au descins la sediul central al CFR Marfă din București, la sediul din Timișoara, la firmele beneficiare ale contractelor, dar și la locuințele celor 30 de suspecți care urmează să fie aduși la audieri. Printre cei vizați de anchetă se află șefii companiei naționale CFR Marfă, dar și cei ai centrului zonal de la Timișoara.

Anchetatorii însoțiți de trupele speciale ale Jandarmeriei au descins la sediul de lângă Gara de Nord din Timișoara, la ultimul etaj al clădirii fiind și locuințele de serviciu unde stau unii dintre suspecți. Vom reveni cu amănunte.

×
Subiecte în articol: DIICOT
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close