Antena 3 CNN Actualitate Percheziții DNA la sediul Sindicatului Metrorex și acasă la Ion Rădoi. Liderul sindicatului a fost săltat de mascați

Percheziții DNA la sediul Sindicatului Metrorex și acasă la Ion Rădoi. Liderul sindicatului a fost săltat de mascați

DNA efectuează mai multe percheziții, miercuri, la Sindicatul Liber din Metrou dar și la reședința președintelui Ion Rădoi.

Percheziții DNA la sediul Sindicatului Metrorex și acasă la Ion Rădoi. Liderul sindicatului a fost săltat de mascați
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    14 Iul 2021   •   11:00

Ion Rădoi, liderul sindicaliştilor de la metrou, a fost săltat de procurorii DNA într-un dosar de corupţie. Percheziţii sunt şi la sediul sindicatului, la primăria sectorului 3 şi la primaria sectorului 5.

Dosarul vizează printre altele şi demolarea spaţiilor comerciale din subteran.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă a început războiul cu Rădoi de acum câteva luni şi l-a acuzat de ilegalităţi în problema chioşcurilo de la metrou.

Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2018 - 2021.

În cursul zilei de 14 iulie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în 16 locații situate în municipiul București și județele Prahova și Ilfov, dintre care 3 sunt sedii ale unor instituții publice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Perchezițiile vin după ce Ministerul Transporturilor și Metrorex au evacuat spațiile comerciale controlate de sindicat de la metroul din Capitală.

×
Parteneri
S-a aflat cauza morții Raisei! Copila a fost ucisă cu cruzime
x close