Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii DNA la Serviciul de Medicină Legală Arad. Acuzațiile din dosar sunt foarte grave

Percheziţii DNA la Serviciul de Medicină Legală Arad. Acuzațiile din dosar sunt foarte grave

Percheziţii DNA la Serviciul de Medicină Legală Arad. Acuzațiile din dosar sunt foarte grave
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Iun 2017   •   19:23

Serviciul de Medicină Legală Arad este vizat, miercuri, de percheziţii ale procurorilor DNA în dosarul în care se cercetează fapte comise în luna iunie, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. 

Potrivit surselor citate, în dosar ar fi vorba de fapte de luare de mită pentru diminuarea rezultatelor la alcoolemie sub limita prevăzută de legislaţia rutieră pentru infracţiuni.

Potrivit unui comunicat pe site-ul DNA, procurorii anticorupţie efectuează, miercuri, patru percheziţii în judeţul Arad, dintre care una la sediul unei instituţii publice, într-un dosar privind fapte comise în această lună.

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie comise în cursul lunii iunie 2017. În cursul zilei de 21 iunie 2017, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 4 locaţii, situate în judeţul Arad, din care una este sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice", precizează sursa citată. 

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Grupării de Jandarmi Mobilă "Glad Voievod" Timişoara. 

×
Subiecte în articol: perchezitii dna dosar DNA alcoolemie
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close