Antena 3 CNN Actualitate Scene incredibile în ancheta DNA la Autoritatea Electorală Permanentă. Soțul șefei AEP ar fi încercat să fugă cu mai multe documente

Scene incredibile în ancheta DNA la Autoritatea Electorală Permanentă. Soțul șefei AEP ar fi încercat să fugă cu mai multe documente

Scene incredibile în ancheta DNA la Autoritatea Electorală Permanentă. Soțul șefei AEP ar fi încercat să fugă cu mai multe documente
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Noi 2016   •   11:37

UPDATE: Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, a fost ridicată, marţi după-amiază, de la o locuinţă din oraşul Voluntari și dusă la audieri la sediul DNA Ploieşti.

Soţul şefei Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, a încercat să fugă de poliţie atunci când a fost abordat în dosarul AEP. Bărbatul a încercat să ia cu el documente importante pentru anchetă, însă a fost oprit de forţele de ordine.

Surse apropiate anchetei, citate de Agerpres, au declarat că cercetările privesc contracte de IT cu privire la softuri pentru alegeri.

Mai multe persoane vor fi aduse la audieri la DNA Ploieşti.

----------------------------

UPDATE: Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, este vizată de ancheta procurorilor DNA Ploieşti în dosarul privind fapte de spălare de bani şi trafic de influenţă, au declarat surse judiciare.

Surse apropiate anchetei au declarat că cercetările privesc contracte de IT cu privire la softuri pentru alegeri.

Dosarul vizează suspiciuni privind săvârşirea unor fapte de corupţie, respectiv spălare de bani şi trafic de influenţă.

----------------------------

Procurorii din cadrul DNA Ploieşti efectuează marţi dimineaţă percheziţii la sediul Autorităţii Electorale Permanente. Procurorii cercetează posibile infracțiuni de corupție în perioada 2008 - 2015.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul teritorial Ploiești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2008 - 2015, a unor infracțiuni de corupție.

În cursul dimineții de 15 noiembrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 4 locații situate în municipiul București și județele Ilfov și Vâlcea, din care o locație se află în incinta unei instituții publice, restul la domiciliile unor persoane fizice, conform comunicatului oficial DNA Ploiești.

Știre în curs de actualizare.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: perchezitii DNA Ploiești sediu procurori
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close