Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii în Bucureşti şi Călăraşi. Sunt căutate persoane implicate într-o reţea de prostituţie

Percheziţii în Bucureşti şi Călăraşi. Sunt căutate persoane implicate într-o reţea de prostituţie

Percheziţii în Bucureşti şi Călăraşi. Sunt căutate persoane implicate într-o reţea de prostituţie
Sursa foto: Foto: femina-elisa.blogspot.com
08 Iun 2011   •   09:11

Percheziţii la această oră în Bucureşti şi Călăraşi. Poliţiştii şi procurorii au descins la mai multe locuinţe. Sunt căutate mai multe persoane cu implicare într-o reţea de prostituţie. Zece persoane au fost duse la audieri. Suspecţii au fost filaţi timp de mai multe luni.

Descinderile au început de miercuri dimineaţă, şase dintre acestea fiind făcute în Bucureşti şi două în judeţul Călăraşi, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Potrivit acesteia, acuzaţii postau anunţuri cu conţinut sexual explicit pe internet şi în diverse publicaţii print pentru a racola clienţi. Persoanele care răspundeau acestor anunţuri erau îndrumate către apartamente din centrul Bucureştiului, unde mai multe tinere recrutate de membrii reţelei se prostituau.

Mai mult decât atât, reţeaua era extrem de bine ierarhizată şi avea doi lideri şi patru dispeceri care preluau comenzile. Aceştia le spuneau clienţilor unde să se ducă şi doi casieri, care luau o parte din bani de la fete şi le asigurau protecţie.

Serviciul de Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei a reuşit să identifice opt-nouă prostituate, tariful fiind de o sută de lei pe oră.



×
Subiecte în articol: Calarasi descinderi perchezitii
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close