Antena 3 Actualitate Percheziţii în Capitală, după ce s-a descoperit că 15.000 de persoane figurează cu domiciliul la trei adrese

Percheziţii în Capitală, după ce s-a descoperit că 15.000 de persoane figurează cu domiciliul la trei adrese

de S.T.    |    15 Noi 2018   •   09:17
Percheziţii în Capitală, după ce s-a descoperit că 15.000 de persoane figurează cu domiciliul la trei adrese

Serviciul Ordine Publică din cadrul Poliţiei Capitalei şi Poliţia Sectorului 3 desfăşoară, joi dimineaţă, şase percheziţii domiciliare în Bucureşti într-un dosar privind infracţiunile de constituire de grup infracţional organizat şi fals în declaraţii.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, persoanele vizate de percheziţii sunt acuzate că ar fi oferit, contra cost, servicii unor cetăţeni străini pentru a-i ajuta să obţină carte de identitate românească, declarând că vor locui la adresele lor.

„Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că două grupuri infracţionale organizate îşi ofereau serviciile, contra cost, unor cetăţeni străini, preponderent din Republica Moldova, pentru a le facilita obţinerea cărţii de identitate româneşti, declarând în fals că aceştia vor locui la adresele lor, sumele solicitate fiind între 150 şi 200 de euro”, se precizează în comunicat.

Până la acest moment au fost identificate aproximativ 15.000 de persoane care figurează ca având domiciliul stabilit la trei adrese din Sectorul 3.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close