Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii în zece judeţe din ţară: Sunt vizate reţele de traficanţi de ţigări şi băuturi alcoolice

Percheziţii în zece judeţe din ţară: Sunt vizate reţele de traficanţi de ţigări şi băuturi alcoolice

Percheziţii în zece judeţe din ţară: Sunt vizate reţele de traficanţi de ţigări şi băuturi alcoolice
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Aug 2011   •   08:40

Percheziţii în Argeş şi alte nouă judeţe. Procurorii şi poliţiştii au descins la peste 50 de adrese. Anchetatorii încearcă să destructureze o reţea de traficanţi de băuturi alcoolice şi ţigări.

"În acest moment au loc 50 de percheziţii în Bucureşti şi în nouă judeţe în locuri în care se desfăşoară activităţi ilegale cu alcool şi tutun, iar persoanele vizate vor fi aduse la Poliţie pentru audieri, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş", a declarat comisar-şef Dănuţ Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Este vorba despre o grupare de contrabandişti de alcool şi ţigări care acţionau în Capitală şi în judeţele Argeş, Ilfov, Dâmboviţa, Prahova, Giurgiu, Olt, Braşov, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, potrivit Mediafax.

Cele mai multe percheziţii au loc în judeţul Argeş, iar la acţiune participă atât poliţişti, cât şi jandarmi şi reprezentanţi ai Gărzii Financiare.
    

×
Subiecte în articol: perchezitii Argeş tigari bauturi alcoolice
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close