Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii la locuinţa primarului din Botoşani

Percheziţii la locuinţa primarului din Botoşani

Percheziţii la locuinţa primarului din Botoşani
Sursa foto: Foto: Facebook
14 Oct 2016   •   18:48

Procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie au efectuat, vineri, percheziţii la locuinţa primarului municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Acestea nu au precizat dacă percheziţiile au fost făcute într-unul din dosarele mai vechi, în care primarul Botoşaniului este acuzat de fapte de corupţie sau într-un dosar nou.

Flutur este cercetat, din 2015, pentru săvârşirea a două infracţiuni de abuz în serviciu, având ca rezultat obţinerea unui folos necuvenit.

Potrivit procurorilor DNA, Flutur, în calitate de reprezentant al Consiliului Local Botoşani, a concesionat, pe 23 septembrie 2009, o suprafaţă de 130,01 metri pătraţi, situată în zona ultracentrală a municipiului Botoşani, care avea destinaţia de alee pietonală, societăţii comerciale Belvedere SRL Botoşani, în scopul organizării şantierului aferent proiectului "Îmbunătăţirea produsului turistic prin extinderea şi modernizarea hotelului Belvedere", contrar unei hotărâri a Consiliului Local Botoşani emise în luna mai 2008, care prevedea că hotelul şi parcarea acestuia vor fi construite pe teren integral privat.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: fapte de coruptie DNA
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close