Antena 3 Actualitate Percheziţii la o primărie din Vrancea, într-un dosar privind posibile fapte de abuz în serviciu

Percheziţii la o primărie din Vrancea, într-un dosar privind posibile fapte de abuz în serviciu

03 Iul 2019   •   20:05
Percheziţii la o primărie din Vrancea, într-un dosar privind posibile fapte de abuz în serviciu

 Poliţiştii vrânceni au efectuat, miercuri, o percheziţie la sediul Primăriei Panciu în vederea ridicării unor documente într-un dosar privind posibile fapte de abuz în serviciu, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, Nicolae Pârcălăbescu. 

"Miercuri, s-a efectuat o percheziţie la sediul Primăriei Panciu de unde au fost ridicate mai multe documente în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu. Urmează să stabilim dacă faptele sesizate se confirmă", a declarat prim-procurorul Nicolae Pârcălăbescu. 

Dosarul a fost înregistrat la Pachetul de pe lângă Judecătoria Panciu, cercetările fiind efectuate de lucrătorii postului de poliţie din localitate. 

La începutul lunii iunie, angajaţii Primăriei Panciu au fost chemaţi la poliţie pentru audieri în cadrului aceluiaşi dosar, în care urmărirea penală a fost începută in rem.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close