Percheziţii la sediul unei firme de jocuri de noroc şi la persoane care au organizat ilegal turnee de poker

de A.M.P    |    10 Iul 2016   •   16:58
Percheziţii la sediul unei firme de jocuri de noroc şi la persoane care au organizat ilegal turnee de poker Foto: pixabay.com

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice efectuează, duminică, percheziţii la sediul unei firme de jocuri de noroc din Bucureşti şi la locuinţele unor persoane care ar fi organizat ilegal turnee de poker, informează IGPR, potrivit Agerpres.

''Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuează percheziţii domiciliare într-un dosar în care se fac cercetări pentru organizarea ilegală de jocuri de noroc. Activităţile se desfăşoară la sediul unui operator autorizat să desfăşoare activităţi în domeniul jocurilor de noroc din Bucureşti şi la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi organizat ilegal turnee de poker. În cadrul dosarului penal sunt cercetate două persoane fizice şi o persoană juridică'', precizează sursa citată.

La acţiune participă ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, echipe de luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi specialişti criminalişti, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Activităţile se desfăşoară într-o cauză aflată în instrumentare proprie, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

x close