Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii la trei magazine de etnobotanice din Bucureşti şi Ploieşti

Percheziţii la trei magazine de etnobotanice din Bucureşti şi Ploieşti

Percheziţii la trei magazine de etnobotanice din Bucureşti şi Ploieşti
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Apr 2011   •   09:07

Procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii la magazine de etnobotanice din Bucureşti şi Ploieşti. Procurorii DIICOT au descins şi în locuinţele patronilor magazinelor de etnobotanice. Aproximativ 20 de persoane au fost duse la aurdieri.

Acţiunea a vizat trei magazine în care se comercializează produse etnobotanice (două în Bucureşti şi unul în Ploieşti) dar şi opt domicilii (cinci în Bucureşti, două în Slănic şi unul în Valea Călugărească), a declarat şeful DIICOT Ploieşti, Ionuţ Botnaru, citat de Agerpres.

În timpul percheziţiei desfăşurate la Valea Călugărească, au fost descoperite câteva zeci de grame de canabis. De asemenea, în toate magazinele vizate de percheziţii erau vândute etnobotanice care conţin etcatinonă, substanţă considerată un drog de risc.

Aproximativ 20 de persoane vor fi conduse la audieri, a precizat şeful DIICOT Ploieşti.

Acestea nu sunt primele percheziţii efectuate la magazine etnobotanice din Ploieşti şi din Capitală.
Doi patroni ai unor magazine care comercializau produse etnobotanice în Ploieşti şi Bucureşti au primit, în urma descinderilor anterioare, mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Cei doi sunt acuzaţi de de trafic de droguri de risc şi mare risc.







×
Subiecte în articol: perchezitii etnobotanice magazine Ploiești
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close