Antena 3 CNN Actualitate Martorul cheie în cazul uciderii lui Adrian Kreiner ar fi povestit tot | Ce au găsit anchetatorii în apartamentul lui

Martorul cheie în cazul uciderii lui Adrian Kreiner ar fi povestit tot | Ce au găsit anchetatorii în apartamentul lui

Mascații au făcut percheziții în locuința martorului cheie în cazul afaceristului ucis în Sibiu.

de Andreea Borboros    |    16 Noi 2023   •   07:52

Bărbatul ar ști cine sunt cei trei asasini ai omului de afaceri. Și asta deoarece, pe unul dintre ei, cel identificat în urma unei probe ADN, l-ar fi adăpostit în locuință chiar înainte de atac.

Surse Antena 3 CNN susțin că individul le-ar fi mărturisit polițiștilor filmul atacului în stil mafiot în schimbul unei pedepse mai blânde.

Citește și: Primele imagini cu suspecții în cazul uciderii lui Adrian Kreiner | Au fost suprinși de camerele de supraveghere

Procurorii și-au petrecut toată noaptea în locuința martorului cheie în acest dosar, acolo unde au descins încă de aseară. Este vorba despre un timișorean care a fost deja audiat la sediul IPJ Sibiu. 

Din locuința acestuia au fost prelevate probe, mai multe documente care vor fi analizate și care, spera anchetatorii, să dea mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea atacului.

Citește și: El este bărbatul dus la audieri în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu. A mai fost implicat în infracțiuni

La dosar au ajuns, între timp, și imagini de pe camerele de supraveghere surprinse cu o zi înainte de atac. Este vorba despre camerele de supraveghere dintr-un mall situat la nici 400 de metri de apartamentul unde anchetatorii au bănuiala că cei trei suspecți ar fi dormit trei nopți înaintea atacului. 

În fața anchetatorilor urmează să vină mai multe persoane care vor da declarații, inclusiv vecinii omului de afaceri, prietenii dar și rudele acestuia.

×
Subiecte în articol: Adrian Kreiner
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close