Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii la Primăria Capitalei: 8 persoane au fost reţinute pentru infracțiuni în domeniul autorizării construcțiilor

Percheziţii la Primăria Capitalei: 8 persoane au fost reţinute pentru infracțiuni în domeniul autorizării construcțiilor

Polițiștii au efectuat, miecuri, percheziţii la Primăria Bucureşti într-un dosar care vizează mai multe persoane suspectate de mai multe infracțiuni în domeniul autorizării construcțiilor.

Percheziţii la Primăria Capitalei: 8 persoane au fost reţinute pentru infracțiuni în domeniul autorizării construcțiilor
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    16 Dec 2020   •   21:26

Conform unor surse, perchezițiile vizează Direcția Generală de urbanism și amenajarea teritoriului și Serviciul de autorizări din Primăria Generală a Capitalei.

Poliţiştii au identificat și ridicat documente de interes în cauză, telefoane mobile, medii de stocare precum și peste 52.000 de euro, 48.000 de lei și 4.300 de dolari.

Potrivit Poliției Capitalei, miercuri dimineața, polițiștii au făcut 11 percheziții în București și județul Ilfov și pun în aplicare mandate de aducere emise pe numele mai multor persoane.

Activitățile au loc „într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de executare fără autorizație de construire sau de desființare ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, conform Legii nr. 50 din 1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, fals material în înscrisuri oficiale, favorizarea făptuitorului, sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri, uz de fals, fals intelectual, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, instigare la fals intelectual, instigare la sustragere sau distrugere de probe sau înscrisuri”, a transmis Poliţia Capitalei.

8 persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor

Persoanele reținute urmează a fi prezentate magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de DGPMB - Serviciul Investigații Criminale din Poliția Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Audierile în acest caz se vor desfășura la sediul Serviciului Investigații Criminale al Poliției Sectorului 1, notează stiripesurse.ro

 

×
Subiecte în articol: primaria capitalei perchezitii
Parteneri
Opoziţia a eşuat | Guvernul Ciolacu scapă de moţiune
x close