Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii simultane în mai multe oraşe din ţară: Sunt vizaţi traficanţii de droguri şi de ţigări

Percheziţii simultane în mai multe oraşe din ţară: Sunt vizaţi traficanţii de droguri şi de ţigări

Percheziţii simultane în mai multe oraşe din ţară: Sunt vizaţi traficanţii de droguri şi de ţigări
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Apr 2011   •   08:33
Update 10.15 - Şase percheziţii au avut loc în această dimineaţă şi la Ploieşti. Procurorii încearcă să destructureze o reţea suspectată de fraude bancare. Prejudiciul cauzat este de 10 milioane de lei. 16 persoane au fost duse la audieri

Update 10.00 - Procurorii DIICOT au percheziţionat 53 de locuinţe în Craiova, Bacău şi Piteşti. Vizate sunt mai multe persoane suspecte de trafic de arme.

Percheziţii în mai multe oraşe din ţară. La Lugoj şi în Capitală, sunt vizate 30 de locuinţe care aparţin unor persoane suspectate de trafic de droguri. Traficanţii îşi luau marfa din Bucureşti şi o comercializau în Lugoj şi Timişoara, informează Mediafax.

Procurorii DIICOT au verificat de asemenea 53 de locuinţe din Craiova, Bacău şi Piteşti. Vizate sunt mai multe persoane suspectate de contrabandă cu tigări şi falsificare de carduri. 

La percheziţii au participat peste 250 de forţe de ordine, specializate în trafic cu arme de foc letale şi în sãvârşirea de infracţiuni cu mijloace de platã electronice.

La Târgovişte,  vizată este o reţea de falsificatori de carduri.

Alte 6 percheziţii au loc la Ploieşti, unde procurorii încearcă să destructureze o reţea infracţională suspectată de spălare de bani.
 


×
Subiecte în articol: perchezitii droguri DIICOT
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close