x close

Descinderi la suspecţi de spălare de bani şi evaziune fiscală. Percheziţii în judeţele Ialomiţa şi Ilfov

de S.T.    |    19 Feb 2020   •   09:19
Descinderi la suspecţi de spălare de bani şi evaziune fiscală. Percheziţii în judeţele Ialomiţa şi Ilfov 534

Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice din IGPR efectuează, miercuri, 15 percheziţii domiciliare, în cadrul unei operaţiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul fraudelor intracomunitare, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la 1.000.000 de lei.

„La data de 19 februarie 2020, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice - IGPR, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează 15 percheziţii domiciliare, în judeţele Ilfov şi Ialomiţa, într-un dosar penal de evaziune fiscală, constituire a unui grup infracţional organizat şi spălarea banilor”, informează Biroul de presă al IGPR.

Activităţile sunt desfăşurate pentru documentarea activităţii a 15 persoane şi 20 de firme.

La activităţi participă poliţişti ai Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale - SIAS, criminalişti, poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa şi funcţionari din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor.

Potrivit sursei citate, operaţiunea are ca scop combaterea fenomenului infracţional determinat de fraudele în domeniul achiziţiilor intracomunitare prin care este eludată plata taxei pe valoare adăugată datorată bugetului de stat.

Citeşte mai multe despre:

perchezitii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati