Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii pe strada Entuziasmului la contrabandiştii care vindeau ţigări din Moldova şi Ucraina în Sectorul 1 al Capitalei

Percheziţii pe strada Entuziasmului la contrabandiştii care vindeau ţigări din Moldova şi Ucraina în Sectorul 1 al Capitalei

Poliţiştii din Bucureşti au desfăşurat, în această dimineaţă, mai multe percheziţii, printre care şi o locaţie de pe strada Entuziasmului, într-un dosar de contrabandă cu ţigări.

Percheziţii pe strada Entuziasmului la contrabandiştii care vindeau ţigări din Moldova şi Ucraina în Sectorul 1 al Capitalei
Sursa foto: Poliţia Română
de Carmina Pricopie    |    05 Aug 2021   •   13:01

Mascaţii şi ofiţerii de la Investigarea Criminalităţii Economice Sector 1, sub supravegherea procurorului de caz, au descins, în nouă locaţii din Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Anchetatorii căutau locurile în care contrabandiştii îşi ascundeau marfa provenită din Moldova şi Ucraina, dar şi pe suspecţii care vindeau ţigările în diferite locaţii din Sectorul 1 al Capitalei.

Printre locaţiile "vizitate" de poliţişti s-a numărat şi o casă de pe strada Entuziasmului, acolo unde, însă, entuziasmul era la cote minime, mai ales că locatarii au fost treziţi din somn şi au rămas şi fără marfă.

"În această dimineață, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 1 din cadrul Poliției Capitalei  au decoperit 90.000 de țigarete în urma aplicării a 9 mandate de percheziție în municipiul București și județul Ilfov.

Din cercetări s-a stabilit că țigările erau aduse din Republica Moldova și Ucraina, acestea fiind comercializate de persoanele bănuite în diverse spații comerciale din Capitală.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru stabilirea întregii situații de fapt", se arată într-o informare a Poliţiei Capitalei.

×
Subiecte în articol: București perchezitii
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close