Antena 3 CNN Actualitate Pericol pentru călători la metroul din Bucureşti: Tren surprins când circula cu uşile deschise | "Siguranţă şi încredere"

Pericol pentru călători la metroul din Bucureşti: Tren surprins când circula cu uşile deschise | "Siguranţă şi încredere"

Pericol pentru călătorii din Bucureşti! O garnitură de metrou a fost filmată în timp ce merge cu uşile deschise. Oamenii au surprins momentul şi au postat imaginile pe internet.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Apr 2024   •   08:32

Imagini cu o garnitură de metrou din Bucureşti care circulă cu uşile deschise au fost surprinse şi postate pe internet. Acest incident reprezintă un real pericol pentru pasageri.

"Metrorex, siguranţă şi încredere", este mesajul care însoţeşte videoclipul publicat pe TikTok.

Angajații Metrorex protestează astăzi! Transportul subteran ar putea fi blocat

Sute de angajați ai Metrorex vor protesta în fața Guvernului. Sindicaliștii susțin că există un risc major de blocare a transportului public subteran din București.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a aprobat protestul angajaților Metrorex – membri USLM. Unitatea Sindicatul Liber din Metrou anunță că la protest vor fi prezente aproximativ 500 de persoane.

Cea mai mare nemulțumire a sindicaliștilor este legată de salarii. Aceștia se plâng că nu li s-au majorat veniturile cu 13%, așa cum prevede noul Contract Colectiv de Munca.

În plus, există probleme și cu deficitul de personal și deficitul de finanțare.

×
Subiecte în articol: Metrorex pericol calatori
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close