Antena 3 CNN Actualitate Pericol de explozie în Bucureşti | Intervin pompierii şi salvatorii

Pericol de explozie în Bucureşti | Intervin pompierii şi salvatorii

Este pericol de explozie, miercuri la prânz, în Bucureşti, pe Calea Moşilor. Poliţia e la faţa lacului, iar pompieri şi salvatorii intervin, potrivit unor informaţii în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

Pericol de explozie în Bucureşti | Intervin pompierii şi salvatorii
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Cristi Popovici    |    07 Dec 2022   •   12:36

Pericolul a apărut după ce un muncitor a spart o țeavă de gaz. 

Mirosul de gaz se simte extrem de puternic pe Calea Moșilor, unde în această dimineață a fost o avarie la sistemul de încălzire, cum se întâmplă des în București. 

A fost trimisă echipa de urgență de la cei de la Termoenergetica, iar în momentul în care au început să sape după avaria respectivă, muncitorul respectiv a atins o conductă de gaze

Responsabilul de lucrare spune că nu era semnalizată corespunzător zona, cum că acolo ar fi și țevi de gaze, așa că în momentul în care muncitorul a început să spargă asfaltul pentru a ajunge la țeava de apă caldă, a spart din păcate și conducta de gaze. 

Au fost chemați pompierii, un militar pregătit cu furtunul de intervenție pentru că există un risc de explozie. 

A venit și un angajat de la Distrigat Sud, a evaluat situația și a cerut prin telefon superiorilor să oprească gazul de la un loc anume sau să trimită o echipă de intervenție pentru a putea izola zona.

Forțele de intervenție de la faţa locului rămân în alertă, a venit și poliția pentru a izola zona, pentru a nu permite accesul oamenilor, deoarece mirosul de gaz este foarte puternic.

×
Subiecte în articol: explozie gaze
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close