Antena 3 Actualitate Pericolul TOXIC la care ne expunem în perioada sărbătorilor pascale. Ouăle de Paşte pot deveni PERICULOASE

Pericolul TOXIC la care ne expunem în perioada sărbătorilor pascale. Ouăle de Paşte pot deveni PERICULOASE

22 Apr 2013   •   07:24
Pericolul TOXIC la care ne expunem în perioada sărbătorilor pascale. Ouăle de Paşte pot deveni PERICULOASE
Sursa foto: Foto: www.wallpapershdi.com

Ouăle de Paşte pot fi periculoase, dacă nu avem grijă cu ce le vopsim. Prafuri toxice pot fi cumpărate de la orice colţ de stradă. Cu două săptămâni înainte de Paşte, vânzătorii ambulanţi şi-au umplut tarabele cu pliculeţe colorate. Înăuntru nu e nicidecum vopsea alimentară. O recunosc chiar ei.

Vânzatorii ambulanţi recunosc fara reţineri ca în pliculeţele improvizate e orice, mai puţin vopsea alimentară. Mizează pe faptul ca cei care cumpără oricum nu-şi dau seama de diferenţa. Şi nici de pericol. Oricum, pentru clienţii precauţi, au pregătite... garanţiile verbale.

Pacheţelele sunt facute de mâna, acasă, aşa ca nici vorba de etichetă. Pentru instrucţiuni de folosire, apelăm tot la experienţa vânzatorilor.

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului recomandă exclusiv coloranţii alimentari pe care îi gasiţi în magazinele autorizate. Cereţi neaparat şi bonul fiscal. Altfel, nu puteţi sa depuneţi plângere daca produsul s-a dovedit periculos.   

 ×
Subiecte în articol: Paste substante toxice

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close