Antena 3 CNN Actualitate Trei oameni au murit, iar unul este în stare gravă după ce au căzut într-o fosă septică din Sărățeni, Mureș

Trei oameni au murit, iar unul este în stare gravă după ce au căzut într-o fosă septică din Sărățeni, Mureș

Trei oameni au murit, iar unul este în stare gravă după ce au căzut într-o fosă septică, în Mureș. Pacientul aflat în stare gravă a fost transportat cu elicopterul.

Trei oameni au murit, iar unul este în stare gravă după ce au căzut într-o fosă septică din Sărățeni, Mureș
Sursa foto: Hepta
de Ioana Mircea    |    20 Iul 2022   •   21:01

”În aceste momente Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş, Punctul de Lucru Sovata, SVSU Sovata, Staţia de Pompieri Miercurea Nirajului intervin pentru extragerea a 4 victime căzute într-o fosă septică din localitatea Sărăţeni”, a transmis ISU Mureş, miercuri seară.  

La faţa locului s-au trimis mai multe echipaje, respectiv trei ambulanțe, două de tip B2, și una C1, elicopterul SMURD, un container MULTIRISC, un echipaj SAJ, un buldoexcavator și un echipaj alpinist, susține Biroul de Presă ISU Mureș.

”Victimele au fost extrase în scurt timp de către echipajele prezente la faţa locului. Este vorba despre trei victime de sex masculin şi o victimă de sex feminin”, au mai adăugat aceștia.

Una dintre victimele de sex masculin în vârstă de 62 de ani a fost transportată la UPU Târgu Mureș de către elicopterul SMURD prezent la fața locului.

Pentru celelalte trei victime, una de sex feminin în vârstă de 32 de ani și două de sex masculin în vârstă de 48, respectiv 59 de ani se aplică în aceste momente manevrele de resuscitare.

Încă nu se cunosc cauzele acestui incident.

UPDATE 

ISU Mureș anunță că după aplicarea timp de o oră a manevrelor de resuscitare, cele trei victime au murit.

Localnicii au fost șocați de acest incident. Unii dintre ei nu au putut să doarmă în noaptea evenimentului, având în vedere cele întâmplate.
 
Bărbatul în vârstă de 62 de ani, proprietarul fosei septice a încercat să curețe țeavă care făcea legătură între fosta septică și canalizare dar i s-a făcut rău și a chemat un vecin în vârstă de 45 de ani pentru a face acest lucru.

Acesta a intrat și nu a mai ieșit. Speriat, bătrânul a ieșit în stradă să cheme ajutoare și a dat în nas cu vecinul său, primarul și fiica acestuia.

A intrat primarul să îl salveze dar nu a mai ieșit apoi fiica acestuia a intrat să îl salveze pe tatăl ei și la fel s-a întâmplat.

Luându-și inima în dinți bătrânul în vârstă de 62 de ani a intrat și el dar a anunțat pompierii.

Pompierii ajunși la fața locului au extras corpurile și au început manevrele de resuscitare.

Pompierii ne sfătuiesc că sunt foarte periculoasă aceste curățiri de spații închise în care nu este oxigen.

 

×
Subiecte în articol: aeroclub targu mures
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close