Antena 3 CNN Actualitate Perversu' de pe Târgu Ocna, martor la un nou scandal în București: "L-au apostat cu o bâtă"

Perversu' de pe Târgu Ocna, martor la un nou scandal în București: "L-au apostat cu o bâtă"

Celebru după ce a povestit într-un mod unic cum s-a produs un scandal violent în urmă cu 10 ani, Perversu' de pe Târgu Ocna a lovit, din nou. Martor la un nou scandal pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, acesta a povestit cum s-a întâmplat totul.

Perversu' de pe Târgu Ocna, martor la un nou scandal în București: "L-au apostat cu o bâtă"
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    10 Sep 2020   •   00:13

Un bărbat a fost lovit cu bâtele și cu pumnii de mai mulți indivizi, în această noapte, pe o stradă din Sectorul 5, scandalul izbucnind din cauza unor copii care s-ar fi certat în urmă cu câteva zile.

Bărbatul s-a întâlnit pe stradă cu ceilalți trei indivizi, moment în care a fost lovit cu pumnii și apoi cu bâtele. Scandalul s-a terminat în momentul în care, la fața locului, au intervenit polițiștii.

Rănit la cap, bărbatul a fost transportat de urgență la spital, în timp ce agresorii au fost duși la Poliție pentru audieri.

Potrivit martorilor, scandalul între aceștia a început în urmă cu câteva zile, atunci când copiii a doi dintre ei s-au certat pe stradă.

Bărbat rupt în bătaie pe o stradă din București, după o ceartă între copii

Martor la scenele violente, celebrul "Pervers de pe Târgu Ocna" a povestit, pentru Antena 3, cum s-a produs scandalul, în stilul său caracteristic.

"Ce să vă spun? Istoria s-a repetat. Doi indivizi dintre ei l-au apostat cu o bâtă. Și i-a dat de l-a julit. Se pare. Au fost pe el doi-trei indivizi, când sunt toți acasă cinci-șase. Au fost mulți, au fost mai mulți. Au sărit și s-au bătut între ei, mai exact", a declarat bărbatul.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close