Antena 3 CNN Actualitate Peste 15.000 de oameni au plecat cu metroul de la parada militară din Bucureşti

Peste 15.000 de oameni au plecat cu metroul de la parada militară din Bucureşti

Peste 15.000 de oameni au plecat cu metroul de la parada militară din Bucureşti
de N.B.    |    01 Dec 2011   •   20:39

15.000 de oameni din cei 25.000 care au privit parada militară de sub Arcul de Triumf au plecat acasă cu metroul. Staţia de la Aviatorilor gemea de călători, iar poliţiştii au învăţat să dirijeze traficul nu numai la suprafaţă, ci şi în subteran.

Scările rulante de la intrarea în metrou au devenit un bulevard supraaglomerat. Un poliţist a jucat rol de semafor.Următorul obstacol: uşile de metal de la intrarea în staţie.

Printre sutele de călători, unei doamne i s-au înmuiat picioarele. Scoasă din aglomeraţie, paramedicii au reuşit să o liniştească. A reuşit, până la urmă, să plece acasă, cu metroul. La acel moment, trecuse aproape o oră de la terminarea paradei, iar oamenii continuau să vină.

Unii călători, mai grăbiţi şi mai ameţiţi decât alţii, şi-au recuperat copiii din grădiniţa ad-hoc inventată de un poliţist.

Oricât a fost de aglomerat, nimeni nu s-a enervat, nu a înjurat, nu a ţipat, iar cei 15.000 de oameni care au luat metroul din staţia Aviatorilor au ajuns în siguranţă la destinaţie.

 


×
Subiecte în articol: parada militara metrou aglomeratie
Parteneri
Revolta fermierilor împotriva unui nou sistem antigrindină
x close