Antena 3 CNN Actualitate Peste 18.000 de persoane vor primi vouchere pentru biciclete. PMB a publicat lista beneficiarilor

Peste 18.000 de persoane vor primi vouchere pentru biciclete. PMB a publicat lista beneficiarilor

Primăria Municipiului Bucureşti precizează că peste 18.000 de persoane urmează să intre în posesia voucherelor pentru biciclete. Lista persoanelor este publicată pe pagina PMB.

Peste 18.000 de persoane vor primi vouchere pentru biciclete. PMB a publicat lista beneficiarilor
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    21 Feb 2018   •   12:28

„Ca urmare a finalizării procesului de actualizare a datelor, un numar de 18.323 de cetăţeni urmează să intre în posesia unui voucher. Lista acestora este publicata pe pagina proprie de internet a Primăriei Municipiului Bucureşti, la secţiunea „Biciclişti în Bucureşti”, fiecare beneficiar identificându-se după iniţiale, nume, prenume şi număr de înregistrare în proiect”, se arată într-un comunicat al PMB.

Potrivit sursei citate, voucherele vor fi expediate prin curier la adresele de domiciliu/reşednţă/corespondenţă ale participanţilor. În situaţia în care voucherul nu poate fi înmânat beneficiarului de către curier, acesta va fi returnat Primăriei Municipiului Bucureşti, iar ulterior va putea fi ridicat personal de către beneficiar de la Centrul de Informare şi Documentare pentru Relaţia cu Cetăţenii al PMB.

„Modul în care va fi completată lista beneficiarilor până la numărul de 25.000 de vouchere care vor fi emise în etapa a doua va fi adus la cunoştinţă publicului în perioada următoare”, se mai arată comunicatul PMB.

Voucherele, a căror contravaloare este de 500 de lei fiecare, pot fi folosite exclusiv pentru achiziţionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway/Ninebot şi accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani, numai din magazinele participante la Proiect.

×
Subiecte în articol: biciclete primaria capitalei vouchere

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close