Antena 3 CNN Actualitate Peste 2.300 de oameni din judeţul Dâmboviţa au rămas FĂRĂ CURENT ELECTRIC

Peste 2.300 de oameni din judeţul Dâmboviţa au rămas FĂRĂ CURENT ELECTRIC

Peste 2.300 de oameni din judeţul Dâmboviţa au rămas FĂRĂ CURENT ELECTRIC
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Ian 2014   •   12:23
Peste 2.300 de consumatori din mai multe localităţi ale judeţului Dâmboviţa nu au alimentare cu energie electrică din cauza avariilor produse pe reţeaua de alimentare, trei drumuri judeţene fiind închise circulaţiei rutiere, conform Mediafax.
Potrivit datelor furnizate de Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, 260 de consumatori din nouă localităţi nu sunt alimentaţi cu energie electrică, duminică, în urma avariilor produse pe reţeaua de alimentare. 
Astfel, localităţile Malu cu Flori, Văleni, Pucheni, Cândeşti Deal, Bălteni, Muscel şi Vulcana Băi sunt complet nealimentare, în timp ce alimentarea cu energie electrică se face doar parţial în localităţile Văcăreşti şi Samurcaş.
Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, trei drumuri judeţene sunt închise, duminică, circulaţiei rutiere, fiind vorba despre DJ 722 Văcăreşti - Brăteşti, Moara Nouă - Băneşti, DJ 710 A Diaconeşti - Vârfuri şi DJ 721 Văcăreşti - Perşinari - Produleşti.
 
Şeful ISU Dâmboviţa, Viorel Pietreanu, a explicat, la Antena 3, că echipele Electrica au lucrat în zonă şi urmează să soluţioneze problemele. 
 
"Avem promisiuni şi că vor lucra în continuare ca să remedieze total, o parte este deja remediată. La momentul acesta, după videoconferinţă, o să stăm iar de vorbă şi o să vedem ce se poate face în continuare. Nu avem nicio informaţie în plus, deranjamentul este dat, este înregistrat, echipele de intervenţie vor face ce trebuie să facă."
 
 
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close