Peste 300 de oameni înfruntă viscolul şi protestează împotriva regimului Băsescu, la Vaslui

de Antena3.ro    |    19 Ian 2012   •   19:46
Peste 300 de oameni înfruntă viscolul şi protestează împotriva regimului Băsescu, la Vaslui Foto: INTACT Images

Peste 300 de manifestanţi s-au adunat din nou, joi seară, în Piaţa Civică din Vaslui, în pofida viscolului de la această oră, informează Mediafax. Manifestanţii cer demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului Boc.
   
Temperaturile scăzute de afară şi vântul care spulberă zăpada nu i-a ţinut în casă pe protestatarii vasluieni, care, pentru a cincea zi consecutiv, au ieşit în stradă pentru a-şi exprima public nemulţumirile faţă de actuala guvernare şi, mai ales, faţă de preşedintele Băsescu.
   
Ca şi în zilele trecute, cei peste 300 de manifestanţi au scandat, printre altele, "Jos Băsescu!", "Jos Guvernul", "Afară, afară, cu hoţii din ţară!".
   
De asemenea, ei au afişat şi o serie de bannere, cu diverse mesaje: "Aţi făcut de rahat şi mediul privat", "Deşteptaţi-vă români, că aţi dormit destul".
   
Joi seară, au loc manifestaţii de protest atât în Capitală, cât şi în cel puţin 15 oraşe din ţară, între care Focşani, Timişoara, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Deva, Zalău, Satu Mare, Braşov, Târgovişte, Piteşti, Ploieşti, Suceava, Iaşi, Craiova.
 

Parteneri
x close