Antena 3 CNN Actualitate Peste 40.000 de turişti, pe litoral. Comercianţii au făcut profit în câteva ore cât pentru o săptămână

Peste 40.000 de turişti, pe litoral. Comercianţii au făcut profit în câteva ore cât pentru o săptămână

Peste 40.000 de turişti, pe litoral. Comercianţii au făcut profit în câteva ore cât pentru o săptămână
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Iun 2012   •   23:57

A fost un început de week-end de foc pe litoral. Canicula din ultimele zile i-a alungat pe oameni din marile oraşe, aşa că au venit cu zecile de mii la mare.

La Mamaia, întreaga plajă a fost inundată de valul de turişti veniţi să petreacă primul week-end autentic de plajă, spre bucuria comercianţilor, care au făcut în câteva ore profit cât pentru o săptămână.

Numai închirierea unui şezlog, spre exemplu, costă 15 lei. Iar pentru a obţine unul, trebuie să veniţi de dimineaţă, pentru că la prânz acest lucru este imposibil.

Mamaia a fost cea mai fierbinte staţiune, din toate punctele de vedere. Termometrele au arătat 33 de grade Celsius, iar apa mării a fost perfectă pentru baie, la 26 de grade Celsius. Peste 20.000 de turişti au venit numai aici. Berea a fost regina de necontestat a plajei, iar proprietarii restaurantelor au fost mulţumiţi de vânzările de sâmbătă.

Plin a fost, de această dată, şi în sudul litoralului. În Eforie, staţiunea preferată a celor cu copii, plaja era plină de cei mici fericiţi că a început vacanţa la mare.

Potrivit primelor estimări ale hotelierilor, cam 40.000 de turişti sunt în acest week-end, pe litoral. Desigur, numărul lor este mult mai mare, dacă îi punem la calcul şi pe cei care au venit cu cortul, rulota sau stau în gazdă.

×
Subiecte în articol: mare Mamaia eforie turisti incasari bani

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close