Antena 3 CNN Actualitate Peste 5.000 de oameni FĂRĂ CURENT în Brăila. Primar Tufeşti: Nu e foarte grav. O să sun la Renel

Peste 5.000 de oameni FĂRĂ CURENT în Brăila. Primar Tufeşti: Nu e foarte grav. O să sun la Renel

Peste 5.000 de oameni FĂRĂ CURENT în Brăila. Primar Tufeşti: Nu e foarte grav. O să sun la Renel
29 Dec 2014   •   09:54
Peste 5.000 de oameni nu au curent în Brăila. Primarul comunei Tufeşti, Moise Ştefan, a explicat că problemele au apărut în jurul orei 09:00, când a căzut curentul, dar că el nu a putut să facă sesizările necesare, pentru că a rămas împotmolit într-un şanţ, cu maşina. 
 
"Sunt în comună. Am rămas cu maşina într-un troian de zăpadă. Sunt pe drum judeţean. Nu a fost niciun echipaj de deszăpezire, pentru că nu este concesionată deszăpezirea pe drumurile judeţene şi ne descurcăm noi, cu echipajele proprii pe care le avem."
 
Întrebat cât de gravă este situaţia, având în vedere că 5.000 de oameni nu au curent electric şi chiar şi el a rămas înzăpezit pe marginea unui drum judeţean, primarul a explicat că "nu e foarte grav". 
 
"Nu e foarte grav, s-a circulat, şi autobuzele şi maxi-taxi, s-a circulat. Noi avem un buldo-excavator, dotat şi cu lamă, cu care ne facem treaba prin comună. Eu am intrat într-un şanţ, asta este, am forţat puţin maşina şi am intrat într-un şanţ."
 
Rugat să comenteze situaţia celor 5.000 de oameni fără curent electric, primarul a explicat, calm, că va suna la Renel, pentru a remedia situaţia. 
 

×
Subiecte în articol: curent electric drum zapada Brăila primar
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close