Antena 3 CNN Actualitate Peste 500 de angajaţi ai CNADNR îşi vor pierde locurile de muncă după 1 iulie

Peste 500 de angajaţi ai CNADNR îşi vor pierde locurile de muncă după 1 iulie

Peste 500 de angajaţi ai CNADNR îşi vor pierde locurile de muncă după 1 iulie
Sursa foto: cnadnr
17 Iun 2010   •   09:35

Peste 500 de angajaţi ai Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale ar putea rămîne fără un loc de muncă, din cauza incompetenţei şefilor. Oamenii riscă să-şi piardă slujbele de la 1 iulie, din cauza unor greşeli legate de gestionarea banilor.

Reducerile de personal erau prevăzute. O spune chiar directorul general al companiei, fără a da însă explicaţii cu privire la decizia luată.

Cert este însă că 533 de angajaţi ai Companiei de Drumuri îşi vor pierde locul de mucă, după 1 iulie. Primii vizaţi de restructurare sunt cei care au fost sancţionaţi disciplinar în ultimele 12 luni, potrivit notificării pe care conducerea Companiei Naţionale de Drumuri a înaintat-o sindicatelor.

Angajaţii care vor reuşi să-şi păstreze locul de muncă, nu vor scăpa însă de reducerile salariale. Oamenilor li se vor tăia o serie de sporuri stabilite prin Contractul Colectiv de muncă.

Motivele invotate de Compania Naţională de Drumuri, pentru reducerile de personal, sunt greşelile legate de politicile salariale şi de resurse umane făcute în perioada 2007-2008.

Antena 3

 

Foto: Antena 3

×
Subiecte în articol: CNADNR angajati concedieri
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close