Antena 3 CNN Actualitate Peste 500 de locuri de muncă disponibile în sectorul de construcţii

Peste 500 de locuri de muncă disponibile în sectorul de construcţii

Peste 500 de locuri de muncă disponibile în sectorul de construcţii
Sursa foto: Foto: geograph.org.uk
25 Mar 2012   •   23:31

Marţi, 27 martie, are loc la Bucureşti primul Târg dedicat exclusiv sectorului de construcţii, unde vor putea fi găsite peste 500 de locuri de muncă, informează Agerpres.

Posturile listate de companii acoperă aproape toate specializările, angajatorii cautând de la zugravi, fierar-betonişti, dulgheri, până la manageri de proiect, ingineri, şefi de şantier, punând la dispoziţie contracte atât pentru lucrări din ţară cât şi din străinătate. Locurile de muncă sunt oferite de aproximativ 30 de companii din sectorul de construcţii între care se numără Hidroconstrucţia, Romstrade, FC Costruct-Edil, Arabesque, Rotary Construcţii, Construcţii Erbaşu.

Târgul de locuri de muncă este organizat de Fundaţia Casa de Meserii a Constructorilor în cadrul proiectului Centre PICAS - Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru somerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul de construcţii, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, 'Investeste în oameni!".

De asemenea, cei interesaţi de loc de muncă se pot înscrie gratuit în singurul portal de recrutare din România dedicat exclusiv sectorului de construcţii, http://www.picas.ro.

×
Subiecte în articol: constructii targ locuri de munca ingineri
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close