Antena 3 CNN Actualitate Peste 70 din cele 120 de localităţi afectate de furtună au primit alimentare cu energie electrică

Peste 70 din cele 120 de localităţi afectate de furtună au primit alimentare cu energie electrică

Peste 70 din cele 120 de localităţi afectate de furtună au primit alimentare cu energie electrică
Sursa foto: Foto: everythingsimple.com
07 Ian 2012   •   21:43

Potrivit unui comunicat emis de Enel Distribuţie Muntenia, alimentarea cu energie electricã a fost reluatã în peste 70 din cele 120 de localitãţi din Ilfov, Giurgiu şi Cãlãraşi afectate de vijeliile de vineri noapte, informează Mediafax.

Potrivit aceluiaşi comunicat, în Capitalã, numãrul sesizãrilor privind întreruperi ale alimentãrii cu energie a ajuns la 1.400.

Potrivit situaţiei înregistrate pânã la ora 17.00, în zona Ilfov, din cele 18 localitãţi afectate, printre care Popeşti Leordeni, Glina, Berceni, Brãneşti, Afumaţi, Cernica, Creţeşti şi Mãgurele, au mai rãmas nealimentate cu energie electricã doar anumite zone din Cernica şi Brãneşti. Astfel, dupã intervenţia echipelor Enel mai sunt afectate 12 posturi de transformare, din cele 263 anunţate în situaţia de la ora 12.00.

În zona Giurgiu, sâmbãtã la ora 17.00 mai erau nealimentate cu energie 43 de localitãţi dintre cele 79 anunţate în situaţia de la ora 12.00. Astfel, sunt în continuare nealimentate 11 din 22 de linii electrice aeriene şi parial alte cinci, precum şi 220 din 399 de posturi de transformare.

În zona Cãlãraşi a rãmas nealimentatã cu energie electricã doar localitatea Crivãţ, din cele 21 anunţate iniţial.
 
"Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condiţiilor meteo deosebite, se numãrã izolatori sparţi şi conductori rupţi, copaci şi crengi cãzute pe liniile electrice aeriene", a precizat Enel Distribuţie Muntenia.


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close