Antena 3 Actualitate Peste 8000 de candidați pentru 412 posturi de ajutor de șef de post în Poliția Română

Peste 8000 de candidați pentru 412 posturi de ajutor de șef de post în Poliția Română

de Mia Lungu    |    28 Sep 2021   •   16:21
Peste 8000 de candidați pentru 412 posturi de ajutor de șef de post în Poliția Română
Sursa foto: Hepta

8.161 de candidați s-au înscris la concurs, pentru cele 412 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă, din sursă externă, a anunțat Poliția Română, marți, printr-un comunicat.

Cei mai mulți candidați s-au înscris în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, respectiv 378 de persoane, pe 15 posturi scoase la concurs.

Cei mai mulți candidați pe loc au fost la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, unde s-au înscris 211 candidați, pe 6 posturi scoase la concurs.

Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 412 posturi în cadrul inspectoratelor de poliție județene ale Inspectoratului General al Poliției Române.

Informații complete cu privire la modalitatea de desfășurare a concursurilor se regăsesc, pe site-urile inspectoratelor de poliție județene.

În perioada 11 - 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

La data de 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close