Antena 3 CNN Actualitate Peste 85.000 euro, "dar de nuntă". Aşa explică fostul şef al ANSVSA suma reclamată de ANI

Peste 85.000 euro, "dar de nuntă". Aşa explică fostul şef al ANSVSA suma reclamată de ANI

Peste 85.000 euro, "dar de nuntă". Aşa explică fostul şef al ANSVSA suma reclamată de ANI
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    15 Ian 2013   •   15:51

Fostul preşedinte al ANSVSA, Marian Zlotea, susţine că diferenţa reclamată de ANI în cazul său între averea dobândită şi veniturile sale, respectiv de peste 85.000 de euro, reprezintă darul de nuntă, eveniment la care au participat aproximativ 500 de persoane.

"Resping ferm informaţiile din comunicatul Agenţiei Naţionale de Integritate", precizează Zlotea într-un comunicat, potrivit Mediafax.

În plus, Zlotea susţine că sumele reclamate de ANI ca fiind nejustificate se regăsesc de fapt în declaraţia de avere pe care a completat-o la data eliberării din funcţia publică pe care a deţinut-o.

"Pentru acurateţea informaţiei, dar şi pentru a veni în ajutorul inspectorului ANI care s-a ocupat de acest dosar, fac precizarea că suma la care se face referire se regăseşte la capitolul venituri - cu menţionarea provenienţei acesteia, respectiv . La evenimentul menţionat au participat aproximativ 500 de persoane", susţine Marian Zlotea.

Fostul preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Marian Zlotea, nu poate justifica suma de peste 85.000 euro, reprezentând diferenţa dintre averea dobândită şi veniturile realizate, au constatat inspectorii ANI.




×
Subiecte în articol: ANSVSA
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close