Antena 3 Actualitate Peste 93.000 de elevi s-au înscris la sesiunea a doua a bacalaureatului

Peste 93.000 de elevi s-au înscris la sesiunea a doua a bacalaureatului

de M.Z.    |    26 Iul 2012   •   19:56
Peste 93.000 de elevi s-au înscris la sesiunea a doua a bacalaureatului
Sursa foto: Foto: Mediafax

Un număr de 93.676 de candidaţi s-au înscris pentru sesiunea a doua a examenului de bacalaureat din acest an, a declarat, joi, ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, informează Agerpres.

Potrivit ministrului, acest număr nu-i cuprinde pe cei care trebuie să susţină corigenţe, ei urmând să fie cuprinşi după ce vor trece aceste examene.

Referitor la posibilitatea introducerii în viitor a examenului de bacalaureat diferenţiat, în funcţie de profilul de studiu, Andronescu a precizat că directorii de licee cu care a discutat au înclinat către această soluţie.

"Până acum, din ceea ce am discutat, pare că lumea cu care am discutat înclină spre un bacalaureat diferenţiat", a spus ea.

Ministrul a menţionat că o ordonanţă de urgenţă privind examenul de bacalaureat, emisă de Guvern în 2010, se află în prezent în dezbaterea Parlamentului, iar în cuprinsul acestei reglementări se pot aduce amendamente în sensul diferenţierii bac-ului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close