Antena 3 CNN Actualitate Petiţia "Abuzurile din România trec oceanul", susţinută de politicieni

Petiţia "Abuzurile din România trec oceanul", susţinută de politicieni

Petiţia "Abuzurile din România trec oceanul", susţinută de politicieni
de S.T.    |    13 Ian 2014   •   13:42

Premierul Victor Ponta şi ministrul de externe Titus Corlăţean au salutat iniţiativa postului Antena 3 de a trimite o petiţie oficialilor din Statele Unite şi Europa pentru a evidenţia realitatea politică din România.

Cei doi nu s-au arătat surprinşi de numărul mare de oameni care au semnat petiţia şi spun că acest lucru arată, încă o dată, care este percepţia românilor faţă de regimul Traian Băsescu.

Aproximativ 109.000 de români au semnat până în acest moment petiţia "Abuzurile din România trec oceanul". Este cea mai semnată petiţie de pe site-ul petitieonline.com.

Antena 3 a lansat documentul în atenţia opiniei publice în numele celor care au spus NU regimului Traian Băsescu, la Referendumul din 2012 şi din dorinţa ca situaţia politică din România să fie corect percepută de partenerii externi.

Vezi AICI conţinutul scrisorii deschise către preşedintele Barack Obama şi secretarul de stat John Kerry.

Dacă sunteţi de acord cu conţinutul acestei scrisori şi dacă doriţi să fim cât mai mulţi cei care semnalăm abuzurile grave din societatea românească, vă aşteptăm să vă alăturaţi acestui demers semnând această petiţie pe petitieonline.com.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close