Antena 3 CNN Actualitate Au fost demarate două petiții împotriva senatoarei Diana Șoșoacă. Câți români le-au semnat până acum

Au fost demarate două petiții împotriva senatoarei Diana Șoșoacă. Câți români le-au semnat până acum

După ce a refuzat să poarte masca în Parlament, Diana Șoșoacă a creat un val de nemulțumire în rândul românilor. Așa că Andreea Olariu, un simplu cetățean, s-a decis că un astfel de comportament nu trebuie să rămână netaxat, mai ales că vine din partea unui înalt demnitar al statului.

Au fost demarate două petiții împotriva senatoarei Diana Șoșoacă. Câți români le-au semnat până acum
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    21 Oct 2021   •   19:44

Andreea Olariu a întocmit o petițe online intitulată ” Dosar penal și ridicarea imunității parlamentare pentru Diana Iovanovici Șoșoacă”. Și Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă a formulat o petiție asemănătoare.

”Nu am crezut că o sa fac vreodată o petiție online și nici nu știu cum să o duc mai departe, dar este un început. Vreau să o văd pusă sub acuzare pe madam pentru instigare, pentru zădărnicirea luptei împotriva bolilor și pentru genocid! Nu cunosc terminologia și legile ala cum ar trebui, dar un taximetrist primelte amendă pentru nepurtarea unei măști, în schimb, ea este lăsată liberă. Cum se poate așa ceva?”, se întreabă inițiatoarea petiției împotriva senatoarei Diana Șoșoacă, potrivit Click!.

Câți români au semnat petițiile inițiate împotriva senatoarei Diana Șoșoacă

Aceasta a fost creată pe 19 octombrie și a strâns până acum de 12.578 de semnături. În plus, este cea mai urmărită petiție din ultimele 24 de ore.

Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă a formulat o altă petiție numită: ”Cerem începerea urmării penale pentru președintele AUR.George Simion, deputat, și a Dianei Iovanovici Șoșoacă, senator!”

Inițiatorii acuză faptul că nu au respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, au comunicat informații false și sunt considerați printre principalii autori morali ai dezastrului umanitar ce se desfășoară în România.

”Cerem Procurorului General al României să solicite ridicarea imunității parlamentare a doamnei senator Diana Iovanovici Șoșoacă și a domnului deputat George Simion (presedinte AUR) și declanșarea urmăririi penale împotriva lor! A fost destul! Trebuie oprită această nebunie.

Românii mor în chinuri sufocându-se acasă sau prin spitale! Considerăm că intervenția autorităților în drept este absolut necesară, în caz contrar, acestea putând fi învinovățite de complicitate”, au motivat, printre altele, cei de la Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă.

Aceasta a strâns până acum 462 de semnături.
 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close