Antena 3 CNN Actualitate Suspiciuni de infectare intenționată cu pestă. Petre Daea: Trebuie să înțeleagă toți că e boală extrem de periculoasă

Suspiciuni de infectare intenționată cu pestă. Petre Daea: Trebuie să înțeleagă toți că e boală extrem de periculoasă

Suspiciuni de infectare intenționată cu pestă. Petre Daea: Trebuie să înțeleagă toți că e boală extrem de periculoasă
18 Oct 2018   •   12:45

Ministrul Agriculturii a făcut acuzaţii bombă în scandalul pestei porcine. Petre Daea a afirmat că există posibilitatea ca virusul să fi ajuns în judeţul Teleorman ca urmare a unei acţiuni intenţionate. 

„Eu spun foarte clar că îmi pun semne de întrebare dacă a fost intenționat, dacă e o nesăbuință a unuia, neștiind despre ce e vorba. Organele abilitate vor stabili care e situația acolo. Eu n-am de unde să știu acest lucru. Îmi pun semne de întrebare și, evident, ne punem toți cum pot să ajungă două cadavre în pădure pur și simpu.

Iată de ce Autoritatea Sanitar-Veterinară a dat dispoziție și a solicitat Direcției Sanitar-Veterinare de la Teleorman să ia măsurile juridice care se impun, să ceară sprijinul organelor abilitate pentru a vedea despre ce este vorba. Nu ne putem juca cu asemenea situație. Ne face rău și acest rău trebuie rupt odată pentru totdeauna. Trebuie să înțeleagă toți că e boală extrem de periculoasă”, a spus Petre Daea. 

×
Subiecte în articol: petre daea ministrul Agriculturii Pesta
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close