Antena 3 CNN Actualitate Petre Daea, mesaj pentru fermierii români, în ajun de Anul Nou: ”Pentru fiecare dintre ei, salutul de respect!”

Petre Daea, mesaj pentru fermierii români, în ajun de Anul Nou: ”Pentru fiecare dintre ei, salutul de respect!”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a transmis un mesaj pentru toți fermierii români, în ajun de Anul Nou.

Petre Daea, mesaj pentru fermierii români, în ajun de Anul Nou: ”Pentru fiecare dintre ei, salutul de respect!”
Sursa foto: Facebook/ Petre Daea
de Andreea Ştefan    |    31 Dec 2022   •   14:40

”Seceta punând stăpânire pe întreaga țară, a dat de furcă fermierilor, i-a pus la grea încercare, dar nici noi, în Guvernul României, nu am mai stat pasivi la acest moment extrem de delicat pentru activitatea lor, motiv pentru care am intervenit la timp cu instrumentele de sprijin, acordându-le la toți subvențiile, acordându-le sumele pe care le-am stabilit prin programele pe care le-am instituit la nivelul Ministerului Agriculturii și care au fost aprobate în Guvernul României.

Toate la un loc au fost un sprijin real pentru fermieri. Ei au reușit să realizeze cantitatea de grâu necesară consumului uman și disponibilități pentru export. La fel s-a întâmplat și la floarea soarelui. Am pierdut însă mari cantități la de porumb. Fermierii și alături de ei, noi, toți ceilalți, și-au făcut datoria. Pentru fiecare dintre ei, salutul de respect!

Pentru toți laolaltă încredere și sănătate! În același timp și succes în activitatea pe care o desfășoară fiecare dintre cei care lucrează în zootehnie sau pe câmpurile României.

Pentru toți și pentru fiecare un răspuns: facem ce trebuie pentru cei care sunt acum angajați în munca deosebit de grea în agricultura României.

Vă salut, dragi și fermieri, vă salut, dragi români, să avem parte de un an agricol bun, pe măsura eforturilor pe care le-ați făcut de-a lungul vremii și pe măsura dorințelor dumneavoastră știindu-vă cât de mult sunteți legați de glia țării.

Să avem grijă de ea și să întoarcem solul, în speranța că de acolo scoatem roadele necesare hrănirii populației.

Să avem parte de tot ce este mai bine, ani mulți fericiți, de succes și sănătate pentru toți și împliniri pentru fiecare!”, a transmis ministrul Petre Daea, într-un clip video postat pe Facebook.

La mulți ani, dragi fermieri! La mulți ani, dragi români!

Publicată de Petre Daea pe Sâmbătă, 31 decembrie 2022

×
Subiecte în articol: petre daea
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close