Antena 3 CNN Actualitate Chef de chef cu Adi Minune și Ţanca Uraganul, în plină pandemie. Poliţia le-a stricat distracţia

Chef de chef cu Adi Minune și Ţanca Uraganul, în plină pandemie. Poliţia le-a stricat distracţia

Poliţiştii au spart o petrecere la care participau Adrian Copilul Minune și Tanca Uraganul, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în sectorul 6 din Bucureşti, potrivit unor informaţii Antena 3.

Chef de chef cu Adi Minune și Ţanca Uraganul, în plină pandemie. Poliţia le-a stricat distracţia
Sursa foto: Adrian Minune/Facebook
de Georgiana Adam    |    01 Noi 2020   •   10:55

"În noaptea de 31 octombrie spre 01 noiembrie 2020, polițiștii Secției 20 acționând pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS COV-2 au identificat un eveniment privat aflat în desfășurare într-un apartament de tip penthouse din sectorul 6.

La acest eveniment, polițiștii au indetificat 11 persoane care au fost sancționate pentru încălcarea  prevederilor Legii  55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 și a Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În acest caz, amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei", se arată în comunicatul Poliţiei Bucureşti.

Poliţiştii au descins şi la un botez din sectorul 3

De asemenea, oamenii legii au oprit în sectorul 3 și un botez cu zeci de persoane, dar și un alt chef cu 32 de participanți desfășurat într-un pub din sectorul 5.

"La data de 31 octombrie 2020, în jurul orei 21:10,  Sectia 23 Politie a fost sesizata, prin apel 112, cu privire la faptul că la un restaurant din Sectorul 3, se desfășoară un eveniment (botez), cu aproximativ 100 de persoane. 

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul sectiei, care au constatat faptul că la evenimentul respectiv participă  73 de persoane, în două săli. 

Toti participantii au fost identificați și sanctionați contraventional cu amenzi, în valoare totală de 15.000 de lei. Administratorul localului a fost sancționat și el cu amendă în valoare de 2.500 de lei", mai spune Poliţia.

De asemenea s-a întocmit și un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. 

Poliţia a mai "spart" un chef din sectorul 5

Totodată, poliţiştii au descins şi la chef, din sectorul 5 al Capitalei.

"La adresă s-au deplasat echipaje ale Secției 17 Poliție, iar în interiorul locației au identificat 32 de persoane care participau la un eveniment privat.

În urma intervenției poliției, toți participanții au plecat, iar organizatorii au fost sancționați cu suma de 3.500 de lei, pentru încălcarea dispozițiilor Legii 55 din anul 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 .

De asemenea participanții au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei", potrivit comunicatul DGPMB.

În urma verificărilor, în total s-au dat peste 750 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 197.000 lei.
 

×
Subiecte în articol: Tanca Uraganul
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close