Antena 3 CNN Actualitate Mare petrecere în București! Polițiștii au spart cheful unde erau Adi Minune și Tzancă Uraganul

Mare petrecere în București! Polițiștii au spart cheful unde erau Adi Minune și Tzancă Uraganul

A fost mare petrecere în Capitală în noaptea de joi spre vineri, însă distracția s-a încheiat după un apel la 112. Adi Minune, Tzancă Uraganu, dar și neamul Mariei Câmpina se numără printre persoanele ar fi participat la evenimentul privat, dar care s-a încheiat cu intevenția polițiștilor.

Mare petrecere în București! Polițiștii au spart cheful unde erau Adi Minune și Tzancă Uraganul
Sursa foto: Adrian Minune/Tzanca Uraganu - Facebook
de Georgiana Adam    |    20 Feb 2021   •   13:18

În noaptea de 18/19 februarie 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 5 Poliție,  în urma unui apel 112 privind tulburarea liniștii publice, au identificat mai multe persoane care participau la un eveniment privat.

Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 58.000 lei pentru încălcări ale prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, a fost aplicată și o sancțiune contravențională în valoare de 1000 de lei pentru tulburarea liniștii publice, conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

Potrivit unor surse, la petrecere ar fi participat Adi Minune, Tzanca Uraganul, dar și neamul Mariei Câmpina.

×
Subiecte în articol: petrecere Chef Tzanca Uraganul
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close