Antena 3 CNN Actualitate Petrecere "îmbrăcată" în aur, la nunta fiicei bulibaşei din comuna ieşeană Grajduri

Petrecere "îmbrăcată" în aur, la nunta fiicei bulibaşei din comuna ieşeană Grajduri

Petrecere "îmbrăcată" în aur, la nunta fiicei bulibaşei din comuna ieşeană Grajduri
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Oct 2011   •   20:20

E nuntă mare în comuna ieşeană Grajduri. Se mărită fata bulibaşei, iar părinţii au organizat o petrecere grandioasă. Atâta aur nu a văzut niciodată comunitatea. Iar nuntaşii, chiar au ţinut să îl arate.

Din călcâie până-n dinţi au fost placaţi cu aur invitaţii de la Grajduri. Nuntaşii s-au întrecut în bijuterii. Iar petrecerea care s-a ţinut chiar la palatul bulibaşei a avut invitaţi unul şi unul. Fata bulibaşei s-a măritat cu unul dintre cei mai însătriţi rromi, iar zestrea a fost pe măsură.

Cezar şi Anişoara nu vor porni la drum însă cu mâna goală. La darul de nuntă socrul mic a mai pus şi câteva sute de galbeni. Tatăl mirelui nu s-a lăsat nici el mai prejos. I-a adus rochie miresei tocmai din Dubai. De 3000 de euro.

La un asemenea fast şi pregătirile au fost pe măsură.

La locul de cinste a stat şi Mircea Geoană - însă doar într-un tablou atârnat deaupra unei uşi. Şi ca toată lumea să fie mulţumită, nimeni nu va pleca de la petrecere cu mâna goală.

Şi aşa cum cere tradiţia nunta va ţine trei nopţi şi trei zile. Iar cei Grajduri nu vor sa o încalce aşa că până luni o ţin tot într-o sărbătoare.

×
Subiecte în articol: Iași aur tigani romi
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close