Antena 3 CNN Actualitate Imagini de senzaţie de la petrecerea tricolorilor după calificarea la EURO 2024. Dedicaţii pe manele cântate de Adi de la Vâlcea

Imagini de senzaţie de la petrecerea tricolorilor după calificarea la EURO 2024. Dedicaţii pe manele cântate de Adi de la Vâlcea

Petrecere de zile mari pentru jucătorii Echipei Naţionale după calificarea la EURO 2024! Tricolorii au dansat pe ritm de manele şi au sărbătorit victoria alături de Adi de la Vâlcea, care le-a cântat. Evident, fotbaliştii au făcut şi dedicaţii pe bani.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Noi 2023   •   12:08

Fotbaliştii Echipei Naţonale au avut parte de o petrecere de zile mari după victoria împotriva Elveţiei. Alături de ei a fost Adi de la Vâlcea care le-a cântat, iar tricolorii au făcut dedicaţii pe bani.

România a învins Elveția cu 1-0, marți seara, pe Arena Națională. Tricolorii s-au calificat la EURO 2024 de pe poziția de câștigători ai Grupei I. Golul victoriei a fost marcat de Alibec în minutul 50.

România va fi în urna a doua valorică la tragerile la sorți pentru grupele de la Campionatul European.

Peste 50.000 de români au cântat imnul național înainte de marele duel, România-Elveția.

Citeşte şi: A doua tranșă de bilete la EURO 2024. Prețul tichetelor pentru a vedea meciurile României în Germania

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În fața unui public entuziasmat, tricolorii au învins Elveția cu scorul de 1 - 0. Golul lui Alibec a făcut ca România să încheie grupa preliminară, neînvinsă, pe prima poziție, cu 22 de puncte.

Echipa Națională antrenată de Edi Iordănescu s-a calificat la Campionatul European din vara anului următor.

 

 

 

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close