Antena 3 CNN Actualitate Petreceri cu VIP-uri la mare, de 1 Mai

Petreceri cu VIP-uri la mare, de 1 Mai

Petreceri cu VIP-uri la mare, de 1 Mai
Sursa foto: Foto: a1.ro
01 Mai 2011   •   15:03

Printre turişti, e plin şi de VIP-uri. Unele pentru distracţie, altele pentru muncă. La Mamaia, sâmbătă seară, Pepe, Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu au încântat privirile celor veniti în cluburi. Şi dacă Pepe a venit singur, Bianca a stat tot timpul la braţul logodnicului ei, Adrian Cristea.

A fost cu adevărat o atmosferă incendiară în clubul în care a cântat Pepe. În câteva minute, artistul a reuşit să ridice audienţa în picioare şi mai toţi tinerii au fredonat melodiile alături de el.

Pepe nu a părut deloc afectat de desparţirea recentă de soţia sa.

"Viaţa mea e foarte frumoasă, plină de activitate, plină de concerte, de evenimente, plină de noi cunoştinţe. O relaţie serioasă... - când s-o lega", a spus Pepe.

Artistul nu a fost însă singura vedetă aflată la malul mării. Daniela Crudu, Bianca Drăguşanu şi logodnicul ei, Adrian Cristea, s-au aflat şi ei într-un club de fiţe din Mamaia. Au venit direct de la botezul copilului lui Dan Kapatos.

Bianca Drăguşanu a povestit cum a fost la botezul copilului şefului său, Dan Capatos, şi a spus că nu are de gând să îşi pună pirostriile prea curând.

Atât prezenţa lui Pepe, dar şi a celor două asistente, a fost un adevărat succes pentru organizatorii evenimentelor. 

 


×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close