Antena 3 CNN Actualitate Mega-operațiunea de făcut bani: Petreceri scăldate în droguri pe litoral. Alertă în cluburi

Mega-operațiunea de făcut bani: Petreceri scăldate în droguri pe litoral. Alertă în cluburi

Un nou drog face ravagii printre tineri, unul care este noua senzație în cele mai în vogă cluburi de la mare. În combinație cu alcool sau cafea, are efecte devastatoare, ducând până la paralizie și infarct.

de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Iul 2023   •   23:03

Deși problema este una tot mai gravă în Europa și inclusiv în România, șocant este că traficanții profită și de faptul că din punct de vedere legal lucrurile sunt total în aer, asta spun și asociațiile antidrog. Cu toate că are clar efect psihoactiv, nu este încadrat oficial ca drog.

În momentul de față nu există decât avertismentul acestor asociații pentru tineri, adolescenți și părinții lor să fie foarte atenți.

Întrebarea pentru sistem însă este: Chiar nimeni de la nivel de autoritate nu a sesizat acest nou drog care paralizează și chiar ucide tineri? sau este lăsată intenționat această lacună să existe, deși nici în cazul drogurilor reglementate ca fiind interzise nu vedem vreo mare acțiune împotriva traficanților, iar când vine vorba despre cluburi nicio autoritate nu pare să vrea să intre peste ele.

34.000 de euro pentru o singură notă de plată la un club de fițe din Mamaia

34.000 de euro pentru o singură notă de plată la un club de fițe din Mamaia, la una dintre petrecerile de 1 Mai. Teoretic, peste 100.000 de turiști care au cheltuit 7,5 milioane de euro pe zi. Sunt bilanțuri făcute de presă, fiindcă fiscul pare că a fost și el în vacanță în weekendul de 1 Mai.

În 2015, când ANAF intrase într-o vrie de controale pe litoral se lăuda cu o creștere a vânzărilor fiscalizate cu 1500%.

Locul de întâlnire și de distracție nu doar pentru crema lumii mondene, dar și pentru greii din politică și din servicii, de-alungul timpului s-a vorbit mereu despre faptul că există persoane bine conectate în spatele unora dintre rețelele mari de cluburi, inclusiv cu relații în sistem și de aici și o oarecare relaxare în ceea ce privește ochiul vigilent al ANAF.

×
Subiecte în articol: droguri litoral petreceri
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close