Antena 3 CNN Actualitate Petrecerile de Ziua Îndrăgostiţilor, călcate de polițiștii din Capitală. Un club a fost închis, iar clienții trimiși acasă

Petrecerile de Ziua Îndrăgostiţilor, călcate de polițiștii din Capitală. Un club a fost închis, iar clienții trimiși acasă

14 Feb 2016   •   08:27

Petrecerile de Ziua Îndrăgostiţilor au fost stricate de o razie a poliţiştilor din Capitală. Un club a fost închis, iar petrecăreţii au fost trimişi acasă, după ce au fost descoperite nereguli la avizele de pază şi protecţie.

Peste 150 de poliţişti au participat la controalele din cluburi, iar pe străzile din capitală au fost instituite mai multe filtre. În plasa poliţiştilor a căzut şi un tânăr şofer, în maşina căruia au fost găsite droguri de risc. Tânărul a fost dus la institutul de medicină legală pentru prelevarea probelor biologice.

Cei care au vrut să iasă cu prietenii să se distreze într-un pub din centrul Capitalei au fost nevoiţi să aştepte la uşă finalul raziei. Pentru că acţiunea poliţiştilor era în plină desfăşurare, reprezentanţii pub-ului nu au mai lăsat clienţii să intre de teamă să nu fie sancţionaţi pentru un număr mai mare de persoane decât era avizat localul.

Razie a fost şi în trafic. Poliţiştii de la Rutieră au descoperit droguri în maşina unui tânăr.

Tânărul a fost dus la IML pentru recoltarea de probe biologice şi va trebui să dea explicaţii poliţiştilor cu privire la substanţele interzise găsite în maşină.

×
Subiecte în articol: Ziua Indragostitilor
Parteneri
Val de aer din Africa peste România! În ce zone vor fi 23 de grade
x close