Antena 3 CNN Actualitate Petrecerile în spitale devin o obişnuinţă. Anul trecut, mai multe cadre medicale au fost filmate petrecând în spitale (VIDEO)

Petrecerile în spitale devin o obişnuinţă. Anul trecut, mai multe cadre medicale au fost filmate petrecând în spitale (VIDEO)

Petrecerile în spitale devin o obişnuinţă. Anul trecut, mai multe cadre medicale au fost filmate petrecând în spitale (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
21 Aug 2010   •   15:50

Petrecerea de Sfânta Maria de la Maternitatea Giuleşti nu este nici prima şi nici singura. De-a lungul anului mai multe evenimente au fost suprinse in unităţi spitalicesti. De la petreceri date pentru ieşirea la pensie şi până la show-uri erotice.

În 2005 angajaţii de la farmacia Spitalului Colentina au fost filmaţi în timpul unei petreceri. Filmuleţul a ajuns în presă, patru ani mai târziu.

Conducerea spitalului susţine însă că petrecerea a avut loc în afara programului.

După apariţia imaginilor pe internet s-a declanşat o anchetă internă. Framaciştii au fost sancţionaţi doar cu avertisment.

În octombrie 2009, o infirmieră de la Secţia de Oncologie pediatrică a Institutului Oncologic din Bucureşti este surpinsă în timp ce face show-uri erotice în timpul programului lângă salonul copiilor bolnavi de cancer.

Lidia Prunaru îşi povesteşte în faţa camerei viaţa în timp ce îşi stabileşte întâlniri în incinta spitalului cu un potenţial admirator. În  urma anchetei, infirmiera, care se prezenta drept asistentă, a fost dată afară.

Se pare ca acest gen de petreceri sunt din ce în ce mai întâlnite în unităţile spitaliceşti sau în farmacii, iar pretextele cu care sunt organizate sunt aniversările, Crăciunul, petrecerile de bun venit sau petrecerile spontane.



Antena 3

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close