Antena 3 CNN Actualitate Petrică Mîţu Stoian a murit la ATI Reşiţa

Petrică Mîţu Stoian a murit la ATI Reşiţa

Îndrăgitul artist de muzică populară Petrică Mîțu Stoian, aflat în stare gravă la secţia ATI de la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, a murit.

Petrică Mîţu Stoian a murit la ATI Reşiţa
de Claudia Popovici    |    06 Noi 2021   •   18:43

Update 22:22: Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat la Craiova.

Potrivit apropiaţilor, artistul îşi comandase crucea încă de săptămâna trecută. Petrică Mîțu Stoian va fi dus la Craiova de către impresarul său. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Update 20:32 :Petrică Mîțu Stoian a murit pe secția ATI de la Spitalul Județean de Urgență din Reșița

Potrivit medicilor, când a ajuns la spitalul din Reșița, Petrică Mîțu Stoian se afla într-un șoc septic ceea ce înseamnă că organele îi erau foarte afectate și cedau rând pe rând. Artistul a fost intubat pentru că nu a suportat mască de oxigen, iar în urmă cu câteva minute a decedat pe secția de ATI la Reșița. 

Ştirea iniţială: Petrică Mîțu Stoian a ajuns în stare gravă la ATI Reșița

Petrică Mîțu Stoian se afla în tratament post-Covid de câteva zile la o clinică privată din Caraş-Severin. În acestă dimineața artistul a început să se simtă foarte rău. A fost preluat de o ambulanță şi dus de urgenţă la spitalul din Reșița, acolo unde medicii au reuşit să îl stabilizeze.

„Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid şi este pe anticoagulant. Din nu ştiu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi este supradozat.

Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. În momentul de faţă este la ATI", a spus Cosmin Librimir, director medical SJU Reşiţa.

×
Subiecte în articol: Petrică Mîțu Stoian
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close