Antena 3 CNN Actualitate Medicii legiști spun că Petrică Mîțu-Stoian a avut o moarte violentă! Adevărata cauză a morții

Medicii legiști spun că Petrică Mîțu-Stoian a avut o moarte violentă! Adevărata cauză a morții

Se complică lucrurile în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. Medicii legiști susțin că moartea maestrului a fost una violentă.

Medicii legiști spun că Petrică Mîțu-Stoian a avut o moarte violentă! Adevărata cauză a morții
de Laura Dinu    |    Gabriela Mladin    |    10 Noi 2021   •   09:31

Medicii legiști au trimis rezultatul necropsiei la Parchet pentru că se impune anchetarea pentru moarte violentă. Si asta pentru că legiștii au constatat ca și cauza a decesului, șoc traumatic din cauza tratamentului cu oxigen hiberbaric.

Aceleași surse medicale care au anunțat încă de acum 2 zile că aceasta este cauza decesului interpretului, au confirmat că în urma necropsiei s-a putut vedea ruptura de alveole pulmonare.

Această ruptură poate avea legătură și cu tratamentul cu anticoagulante primit de interpret, care nu a făcut altceva decât să faciliteze șocul traumatic. 

Rezultatele necropsiei sunt preliminare iar constatările sunt făcute de medicii legiști, pe organe. Raportul medico-legal final o sa fie gata după ce vin și rezultatele probelor de sânge, toxicologice, care au fost trimise la Institutul Mina Minovici. Acestea ar trebui să dureze aproximativ 2 săptămâni.

Surorile lui Petrică Mîţu Stoian fac declaraţii cutremurătoare: "Nu l-aţi tratat, l-aţi omorât!"

Surorile lui Petrică Mîţu Stoian cer să se facă dreptate în cazul morţii regretatului artist şi fac declaraţii cutremurătoare: "Petrică a murit cu zile", susţin ele.

"A fost o greșeală acolo (la clinică - n.red.). Petrică nu s-a dus bolnav, s-a dus să se trateze. Nu l-aţi tratat, l-aţi omorât! Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. S-a dus cu o speranţă să creadă că va veni mai bine de acolo şi asta mă pune pe gânduri că ceva s-a întâmplat, care nu a fost cum trebuie", a spus una dintre surori, marţi seară, în direct la Antena 3.

În ceea ce priveşte personalul medical de la clinica privată, surorile regretatului artist susţin că vor lăsa instituţiile să se ocupe de acest caz.

Una dintre surorile lui Petrică Mîţu Stoian e chemată la audieri la Inspectoratul de poliţie. Aceasta declară că nu îl acuză pe doctorul care s-a ocupat de fratele său, nici clinica privată, însă cere "să nu mai moara oameni cu zile" cum a murit fratele ei.

"Domnul doctor să urmărească dosarele pacienţilor mai amănunţit şi să vadă dacă este voie să se intre în camera respectivă sau nu este voie.

Să se specializeze mai bine", a adăugat femeia, marţi, în direct la emisiunea Sinteza Zilei.

Un pacient internat la clinica unde se trata Mîțu Stoian a ajuns la Urgențe. Are hemoragie toracică! Bărbatul a urmat același tratament ca artistul

Un pacient internat la clinica la care se trata şi artistul Petrică Mîțu Stoian a ajuns la secția de Urgențe a spitalului Județean Reșița, cu hemoragie toracică puternică.

Bărbatul ar fi fost supus şi el tratamentului cu oxigenoterapie în camera hiperbară, la fel ca celebrul cântăreţ.

Autoritățile continuă cercetările pentru ucidere din culpă, în cazul artistului. Personalul de la clinica privată din Reșița nu a fost citat în dosar.

Medicii de la spitalul din Reşiţa spun că au reuşit să stea de vorbă cu pacientul şi acesta le-ar fi spus că după o singură şedinţă cu oxigen făcută la clinica privată a început să se simtă foarte rău şi a cerut ajutorul medicilor. Bărbatul se află acum în stare critică şi va fi operat.

Surse din cadrul spitalului din Reşiţa susţin faptul că de la începutul anului şi până în prezent s-au ocupat de 7 pacienţi care au venit direct de la această clinică.

Toţi acuzau probleme respiratorii. 

×
Subiecte în articol: Petrică Mîțu Stoian
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close