Antena 3 CNN Actualitate Petromidia, acuzată de un supraviețuitor că oferă informații false: ”Să vă fie rușine!”

Petromidia, acuzată de un supraviețuitor că oferă informații false: ”Să vă fie rușine!”

Sunt acuzații foarte grave la adresa conducerii rafinăriei Petromidia, după incendiul devastator în care un om a murit, iar alți cinci au fost răniți. Unul dintre supraviețuitori își acuză șefii că dau informații eronate despre presupusa lui vindecare, deși, susține el, starea lui de sănătate este încă delicată. Reacția sa vine după ce reprezentanții companiei au anunțat printr-un comunicat de presă oficial că tânărul s-a recuperat rapid și va fi externat în curând.

Petromidia, acuzată de un supraviețuitor că oferă informații false: ”Să vă fie rușine!”
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    05 Iul 2021   •   07:46

O reacție virulentă a fost postată pe pagina sa de socializare chiar de unul dintre răniți. 

”Nu știu cine oferă aceste informații, dar sunt total eronate. Eu abia ma pot ridica din pat (cu sacrificii foarte mari si ajutor din partea asistentelor), să merg până la toaletă și ei deja oferă informații că îmi revin foarte repede și mai am puțin și joc si fotbal. O fractura de os nu se repara in 4 zile. Să va fie rușine !!! Semnat tânărul de 27 de ani.” este mesajul transmis de supraviețuitor. 

Nu știu cine oferă aceste informații, dar sunt total eronate. Eu abia ma pot ridica din pat (Cu sacrificii foarte mari...

Publicată de Zaim Laurentiu pe Duminică, 4 iulie 2021

Reacția bărbatului vine după ce reprezentanții companiei Petromidia au transmis un comunicat prin care au anunțat că bărbatul va fi externat în curând. 

”Colegul de 27 de ani internat în Constanța a început să meargă si se recuperează rapid după intervenția chirurgicală de vineri seară. Cadrele medicale de la Spitalul Județean Constanta estimează că in perioada următoare acesta va fi externat”, a transmis Rompetrol - KMG International.

INFORMARE - Actualizare (5) Cu sprijinul autoritatilor si in acord cu dorinta familiilor, compania depune in continuare...

Publicată de Rompetrol - KMG International pe Duminică, 4 iulie 2021

Între timp, cele două victime ale exploziei de la Petromidia, transferate la Spitalul Floreasca din Capitală, vor pleca să se trateze în străinătate. Premierul Florin Cîțu s-a lăudat că acest lucru are loc după intervenția lui. 

”În decursul zilei de ieri m-am interesat de starea celor două persoane care au arsuri grave, în urma exploziei de la Petromidia. Am discutat atât cu ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, cât și cu secretarul de stat, Raed Arafat. Am solicitat să beneficieze de cea mai bună îngrijire în țară, iar dacă transferul lor în străinătate este o soluție mai bună, trebuie demarată procedura.

Mă bucur că în urma intervenției mele, cele două persoane, care în prezent sunt internate la Spitalul Floreasca, vor fi transferate în străinătate. Cel mai probabil, transferul ar urma să fie făcut mâine. De fiecare dată trebuie să ne intereseze un singur lucru: pacientul să aibă parte de cel mai bun tratament”, a scris premierul pe Facebook. 

În decursul zilei de ieri m-am interesat de starea celor două persoane care au arsuri grave, în urma exploziei de la...

Publicată de Florin Cîţu pe Duminică, 4 iulie 2021

Cei doi bărbați, de 53 de ani, respectiv 58 de ani au arsuri pe aproximativ 35% din suprafața corpului. 

×
Subiecte în articol: Petromidia
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close